06209703306 info@dominostudio.hu
Referencia munkáink

Esküvői filmek

Nézd meg referenciáinkat

Esküvői film / Wedding film

6-12 perc hosszúságú mozihatású film, mely elmeséli szerelmetek történetét. A film az esküvőn elhangzó, rólatok szóló szöveges részekből épül fel. Nagyon figyelünk rá, hogy a film pörgős, bulis, esztétikus legyen. Tartalmazza a legapróbb részleteket is, ugyanakkor az emberekről, a vendégeitekről szóljon.

Most néztük meg a hosszú videónkat és annyira jó lett, el sem hittük! ☺️ Nem is emlékezetünk, hogy ekkora buli volt ?
Nagyon-nagyon köszönjük Móninak és Jánosnak a munkájàt! Az eső sem vette el a kedvüket és még az erdőbe is bejöttek a kedvemért, egy szó nélkül ☺️ Az előzetes és a rövid videó is hibátlan, amilyennek szerettük volna!

A szlogeneteknek 100%-ban megfeleltek! ))

Mindenkinek javasolni fogunk titeket

Erika és Ádám

2019.07.27.

Nem jutunk szóhoz Dáviddal, és már legalább 40 perce csak pityergünk és nevetgélünk felváltva. Olyan megható és szép lett, folyamatosan az ismétlés gombra tudunk kattintani, nem tudunk betelni vele Mikor előszór felvetődött az esküvő ötlete, rögtön ti voltatok az első gondolatunk, hogy titeket szeretnénk és úgy tűnik ez volt életünk egyik legjobb döntése! Életünk legfontosabb pillanatait másra nem is bíztuk volna, és majd 150 évesen mikor nézegetjük a felvételeket Dáviddal újra átérezhetjük amit akkor és ott éreztünk!

Nem tudjuk elégszer megköszönni a munkátokat!

Réka és Dávid

2019.06.14.

Szeretnénk megköszönni Móninak és Jánosnak az első osztályú szolgáltatást amit kaptunk. Nagyon izgultunk az első Love Story videó felvételnél de annyira lazák és barátságosak voltak hogy ez az izgalom egy perc alatt elszállt, a többi felvétel már rutin volt.?
Az előzetes videók egyszerűen csodálatosak lettek. Az összes fontos pillanat meg lett örökítve és akárhányszor nézzük meg mindig meghatódunk.
Köszönjük, hogy segítetek emlékezni vizuálisan is életünk egyik legboldogabb napjára.??

Timi és Tomi

2019.09.14.

Esküvői klip / HIGHLIGHT

A nap legszebb pillanataiból készül egy pár perces zenés KLIP, melyben röviden összefoglaljuk a napot. A klip csak zenés alapú, nem tartalmaz szöveget. Itt választhattok, hogy egy operatőrrel vagy kettővel szeretnétek, hogy megörökítésre kerüljön. Két operatőr természetesen több helyen lehet jelent, több szögből tudja megörökíteni életetek legszebb napját, illetve több részletre és apróságra tud odafigyelni. Valamint két operatőrös csomagunknál tudjátok elkérni a vágatlan videót is, legyen az csak a szertartás teljes megörökítésre, vagy a nyitótáncotok és egyéb fontos események rögzítése teljes hosszban. 

Elmondani nem tudjuk mennyire hálásak vagyunk nektek mindenért amit értünk tettetek!!! A közös élmények amit veletek élhettünk át, elfelejteni nem fogjuk… Nagyon köszönjük a sok türelmet és ezt a profizmust. Egy CSODA amit újra és újra átélhetünk, amit nektek köszönhetünk!

 
Fanny és Tibor

2018.07.14.

Nagyon szépen köszönjük Nektek a profi munkát és a kedvességet! Nem is választhattunk volna jobb csapatot! Tudtuk, hogy profi lesz a végeredmény de, hogy ennyire ? Mindenkinek szívből ajánlunk!

Evelin és Marci

2018.08.18.

Nagyon-nagyon köszönjük a közreműködéseteket a nagy napunkon! Szuper lett a klip, nagyon tetszik, maximálisan elégedettek vagyunk. Bár ismertük a munkátokat, erre számítottunk, de mégis más élmény volt saját magunkat viszontlátni! Tökéletesen visszakaptuk azt az érzést, ahogy aznap éreztük magunkat.

Szandi és Dani

2018.09.08.

Esküvői filmelőzetes

Az esküvőt követő héten készítünk egy 1-2 perces filmelőzetest, hogy addig is amíg vártok a film vagy a klip elkészültére már vissza tudjátok idézni a legemlékezetesebb pillanatokat.

Kedves Mónika és János! Szeretnénk Nektek megköszönni a sok segítséget, kedvességet és a profi esküvői filmünket! Egyszerűen imádjuk ? Örülünk, hogy Benneteket választottunk, mindenkinek jó szívvel fogunk ajánlani! Judit és Bence

 
Judit és Bence

2019.10.19.

Mindenkinek szívből ajánljuk Mónikát és Jánost, mert elképesztően profik! ☺️ A nagy napunkról készült videó tökéletesen visszaadta az esküvőnk hangulatát, Mónikáék a felvételek során rengeteg jó tanáccsal láttak el minket, és minden részletre odafigyeltek. ?
Nagyon köszönünk Nektek mindent!

Vilma és Ákos

2019.10.05.

A T Y A Ú R I S T E N EZ A LEGFANTASZTIKUSABB FILM, AMIT VALAHA LÁTTUNK. Az esküvőn nem sírtam, de ezt a filmet mindketten megkönnyeztük. Én úgy érzem sosem fogom tudni ezt nektek eléggé megköszönni. Elképesztőek vagytok. Annyira..annyira köszönjük.

Andi és Dávid

2016.08.06.

LoveStory film

kb 5 perces, az esküvő napján levetíthető film, melyben elmesélhetitek megismerkedéseteket történetét, és a leánykérést. Egymást kiegészítve, vendégeitek nem csak jobban megismernek titeket, de jókat nevethetnek is, ha itt-ott kicsit másképp éltétek meg ugyan azt a történetet.

Ajándék

Save the Date kisfilm

Ha 12 hónappal az esküvő előtt megrendeled szolgáltatásunkat, ajándékba adunk egy Save the Date kisfilmet, amit online meghívónak is használhattok. Tudasd vendégeiddel és a világgal, hogy összeházasodtok! 

A filmnek keretet adhat a közös hobbitok, vagy a megismerkedésetek eredeti története. De lehet egy kötetlen romantikus forgatás is.