06209703306 info@dominostudio.hu
Doszpod Mónika Film

Babafilm készítés

Doszpod Mónika Film

Babafilm készítés

Minden alkalommal, amikor te készíted a felvételeket egy űr marad utánad a családi filmen, ahol neked kellett volna lenned.

A művészek felbecsülhetetlennek ítélt alkotásait minden lehetséges módon őrizzük, pedig az igazán értékes és pénzben nem mérhető kincseink, az élet legszebb műalkotásai a gyermekek. Náluk tökéletesebbet festő nem fest, szobrász meg nem munkál. Ha szülővé váltál olyan értéket kaptál örökül az élettől, olyan kincs van a birtokodban, mely senki másnak ezen a földön. Minden nap, melyet együtt tölthetsz vele megfizethetetlen és megismételhetetlen idő az életedből. Az életéből.

Őrizd meg a múló időt Vele és Veled.

Válaszd a Babafilmet.

Babafilm

Miért érdemes babafilmet készíteni?

A babafilmek szólhatnak egy kötetlen, együtt töltött délutánról, egy születésnapról, a keresztelőről… amikor összegyűlt a család apraja nagyja… vagy amikor csak ti vagytok együtt. Ezek mind olyan pillanatok, amelyekre szívesen és mosolyogva emlékszünk vissza csemetéink első éveiből.

Mivel ez életetek második legjelentősebb eseménye, érdemes ezeket a pillanatokat is megőrizni az utókornak. A babafilmek egy egészen egyedülálló műfajt alkotnak a videósok körében. A csöppségek legjobb pillanatait elkapni igazi kihívás – hiszen annyi van ezekből a momentumokból! Az első lépések, az első hajvágás, vagy éppen az ismerkedés a szomszéd kiskutyával. 

Irodánk: 2234 Maglód Rákóczi utca 32

Telefon: 06-20/970-33-06

l

E-mail: info@dominostudio.hu

Nézd meg referenciáinkat

Családi film

Babafilm

 • 1,5 órás forgatás
 • 2-3 perces zenés babafilm
 • 5-15 db fénykép
 • átadás letöltő link formájában

Szolgáltatásunk ára: 60.000 Ft

MiniBabafilm

 • 1 órás forgatás
 • 1-2 perces zenés babafilm
 • átadás letöltő link formájában

Szolgáltatásunk ára: 45.000 Ft

2015.08.08-án kaptunk egy csodálatos Esküvői filmet � 18.07.15. pedig egy számunkra még csodálatosabb napot örökítettetek meg a Családik kisfilmünkön a mi Drága Kicsi Lilinket � Egyszerűen gyönyörű lett IMÁDJUK akárhányszor megnézem könny szökik a szemembe ��� Nagyon köszönjük nektek nagyon csodás munkát végeztek és nagyon örülök hogy anno benneteket választottunk!!! ���

Adri, Viktor és Lili

2018.07.15.

Mi már nagyon rég óta ismerjük egymást. Minden évben az én össze vissza felvett videó felvételeimből csodás családi filmet készítenek. Zenei aláfestés feliratok egyes részek kiemelve hogy halható legyen a gyermek éneke beszéde stb. Minden évben nagyszülők is nagyon örülnek hogy láthatják. Igazán csodálatos dolgot készítenek rövid idő alatt! Köszönjük csak így tovább!!! MINDENKINEK AJÁNLOM NAGYON ÜGYESEK!!!!

Anikó, Laci, Csilla és Enikő

2018.02.10.

Ilyen, amikor egy forgatáson minden klappol: egy tündérbogyó 1 éves, csodás fények és két klassz ember, akiket örömmel vártunk otthonunkba, hogy immár ötödször találkozva a sokadik filmünket készítsék el. Élveztük minden percét! A filmek pedig a szokott színvonalat hozták, megkoronázva Kisfiunk első születésnapját. Alig várjuk a folytatást.

Eszter, Gábor és Zéti

2016.10.27.

Keresztelő

 • keresztelői szertartás megörökítése (20-30 perc)
 • 2 operatőr forgat
 • szertartás után pár felvétel a templomkertben a családdal
 • 3-4 perces zenés kisfilm készítése

Külön kérhetitek a teljes szertartást eredeti hanggal. Illetve veletek tarthatunk a családi ebédre, ha szeretnétek egy teljesebb filmet erről a szép eseményről.

Születésnap, kerti parti

 • bármilyen nagy családi összejövetel
 • 2 operatőr
 • 2 órás forgatás
 • 3-4 perces zenés babafilm
 • 20 db fénykép

A rendelkezésre állás tetszőlegesen növelhető.

Kérj ajánlatot még ma!

Pár sorban írjátok meg az info@dominostudio.hu e-mail címre, hogy milyen családi eseményt szeretnétek megörökíttetni, milyen időtartamban szeretnétek hogy veletek legyünk! 

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

13 + 6 =

A szolgáltatóval történő kapcsolatfelvétel során adatvédelmi nyilatkozatunk tevőleges hozzájárulással elfogadásra kerül.

Iroda/Székhely:

2234 Maglód Rákóczi utca 32

Telefon:

06-20/970-33-06

l

E-mail:

info@dominostudio.hu