06209703306 info@dominostudio.hu

Doszpod Mónika Film

A megismételhetetlen pillanatokat tesszük újra átélhetővé.
ESKÜVŐI VIDEÓKÉSZÍTÉS

Köszönjük megkereséseteket.

Leveletek megérkezett, melyre hamarosan válaszolni fogunk.

Bízom benne, hogy filmjeink mellett ajánlatunk is elnyeri tetszéseteket, és megörökíthetjük számotokra ezt a szép napot.
Minden fontos történésre figyelünk, képekké varázsoljuk az érzéseket, hogy később is átélhessétek, mikor visszanézétek az általunk készített esküvői videót.

Esküvői tippek, tanácsok

Ne maradj le vlogjaimról!

Ha szükséged van még tanácsra és tippre esküvőd megszervezéséhez, akkor hasznosak lehetnek számodra az alábbi vidók.

ESKÜVŐI NYITÓTÁNC

Minden amit tudnod kell az esküvői nyitótáncról. Legyen az vicces, komoly, vagy egy egyszerű nyitótánc, ha szeretnéd megtudni, hogyan érdemes rá felkészülni, milyen hosszú legyen, és mikor kezdjétek el betanulni, akkor érdemes velem tartani ma is.

ESKÜVŐI JÁTÉKOK

Mik a legnépszerűbb esküvői játékok napjainkban? Ha esküvői játékokra keresel ötleteket, akkor érdemes megnézni ezt a videót. Összegyűjtöttem neked azokat a modern esküvői játékokat, amelyeket az egész násznép élvezni fog. Mindenkit be tudsz vonni a játékba, nem kell rohangálni bennük, így garantáltan mindenki élvezni fogja.

ESKÜVŐI POHÁRKÖSZÖNTŐ

Hogyan írjunk esküvői pohárköszöntőt? Ki mondjon pohárköszöntőt? Mikor legyenek az esküvői beszédek? Akár ha vendégként szeretnél egy szép pohárköszöntőt mondani, akár ha saját esküvődön szeretnéd elkápráztatni vendégeidet egy gyönyörű beszéddel mindenképp érdemes megnézned ezt a videót. Ebből megtudhatod mire kell odafigyelned ha neked kell esküvői pohárköszöntőt tartani.

ESKÜVŐI FORGATÓKÖNYV

Hogyan készíts esküvői forgatókönyvet? Ha még nem tudod, hogy a nagy napon mire mennyi időt szánj, mit mikorra érdemes tenni, akkor ez a videó neked szól! 😊 Mai videómban segítek neked elkészíteni az esküvői forgatókönyvet.

ESKÜVŐI BAKI

10 tipikus hiba, amit te ne kövess el. Hoztam nektek 10 olyan hibát, ami nagyon sokszor előfordul az esküvőkön, de neked érdemes elkerülni ezeket.

Menyasszonytánc vagy menyecsketánc?

Egyre jobban különböznek egymástól a menyasszonytáncok. Van ahol pénzért táncolnak, van ahol pusziért, van, hogy a vőlegény is táncol, és van hogy menyasszony tánc helyett menyecsketánc van. Ha szeretnél kiigazodni a rengeteg lehetőség között és megtalálni a számotokra ideális formát, akkor tarts velem!