06209703306 info@dominostudio.hu

A tetoválás manapság már nem minősül olyan kirívó dolognak, mint 10-20 évvel ezelőtt. Esküvő előtt azonban sok menyasszony kerül dilemmába azzal, hogy ezeket a díszítéseket megmutassa a nagyérdeműnek, vagy inkább takarja el? Különösen igaz ez a nagy, hosszan terjeszkedő minták esetén, amelyek mindenhogy kilógnak a ruhából. Te is ebben a cipőben jársz? Segítünk dönteni.


Habár a tetoválások tulajdonosai általában büszkék különleges díszeikre, és ez alól valószínűleg te sem vagy kivétel, az esküvői megjelenés mégis dilemmát okoz. Számtalan oka lehet annak, ha esetleg úgy érzed, nem szeretnéd a bőrödön ülő rajzokat viszontlátni az esküvői fotókon, mint a családtagok epés megjegyzései, vagy ha csak úgy érzed, ez a stílus nem odaillő.

 

Hagyományos kontra modern esküvő! Olvasd el korábbi bejegyzésünket is! 


Kezdjünk tehát mérlegelni

Nem kétséges, hogy a tetoválásaid okkal készültek el és meghatározó szeletet képeznek az életedben. Van, aki emlékeket őriz ilyen formában, mások az egyedi megjelenésüket szeretnék egy kicsit felturbózni. Bármi is legyen a te motivációd, elsőként azt kell átgondolnod, hogy ezek a motívumok mennyire fontosak az életedben. Sokakat eltántorítanak azok a megjegyzések, hogy „de hát hogy fog az kinézni”? Ha nálad is ez a helyzet áll fenn, nem biztos, hogy az a jó megoldás, ha mindenáron a vendégeid igényeinek szeretnél eleget tenni. Ez ugyanis a te esküvőd, ami ugyanúgy az életed része, mint a tetoválásaid.

Ha jól érzed magad a bőrödben és a ruhádban, akkor bátran villants tetoválást!

Természetesen semmi sincs kőbe vésve, az sem, hogy meg kell őket mutatnod. A legfontosabb, hogy számodra kényelmes legyen a saját megjelenésed, amire szívesen tekintesz vissza majd évek múlva is. Amennyiben úgy határoztál, hogy inkább eltakarnád őket, az alábbiakban adunk néhány tippet, hogyan rejtheted el a mintákat.



Szeretnéd még egyedibbé tenni esküvődet? Olvasd el korábbi bejegyzésünket itt! 


Így kendőzhetsz okosan

Számos lehetőség áll előtted, ha szeretnéd eltakarni a tetoválásaidat. Ha ügyes vagy, akár a ruhád kialakításával is játszhatsz, hogy ne lógjanak ki alóla a különböző rajzok, ha erre nincs lehetőséged, akkor viszont ideje bevetni a kiegészítőket! Az ékszerek, különböző ruhadarabok, de akár a sminkkészleted is segíthet neked ebben a feladatban.
Ma már több olyan alapozó is kapható, amelyekkel könnyedén el lehet fedni a tetoválásokat és a különböző, erősen pigmentált bőrhibákat. Ha nem akarsz külön vásárolni, akkor az alapozó alá vigyél fel egy rétegben rózsaszínű korrektort, végül erre dolgozd rá a bőröddel megegyező színű krémet, majd púderrel fixáld.
Amennyiben a karodon vagy a válladon helyezkednek el a tetoválásaid a bolerók és kesztyűk között lesz érdemes válogatnod. Az üzletekben széles választékot találhatsz a legváltozatosabb darabokból. Sokat segíthet, ha viszel egy fotót a ruhádról, így akár az eladó segítségét is kérheted, hogy segítsen ahhoz passzoló kiegészítőt találni.
A kisebb motívumok esetén elegendő lehet néhány dekoratív ékszert beszerezned. Egy csinos karperec vagy egy vastagabb karlánc nem csak egyszerű megoldást jelenthet, de még a megjelenésedet is remekül feldobja majd. A videó és a fényképek elkészítésekor azért ügyelj arra, hogy megfelelően eligazítsd, hiszen ezek az ékszerek könnyedén elmozdulnak a helyükről.

Bármelyikre is essen a választásod, a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben az esküvő alkalmával.

Mivel ez az egyik legmeghatározóbb pillanata a közös életeteknek, ezért a prioritás arra helyeződik, hogy szép emlékeket gyűjthessetek a pároddal ezen a jeles napon.

 

Tetszenek az erdei esküvők? Akkor ez a cikk neked való! Kattints ide, és olvasd el korábbi bejegyzésünket! 

 

Doszpod Mónika Film

A megismételhetetlen pillanatok megörökítője


Szeretnél még több hasznos tanácsot? YouTube csatornánkra minden héten friss videó kerül fel, hogy könnyedén eligazodhass a milliónyi lehetőség között, ami rád vár a szervezés alatt.

Iratkozz fel csatornánkra!