• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Timi és Laci – esküvői film

Timi általános iskolás osztálytársam volt, így különösen örültem, amikor az esküvőszervezés elején ellátogattak hozzánk, hogy felkérjenek a nagy nap megörökítésére. =)

Pont egy hónappal az esküvő előtt egy külön napi kreatívot tartottunk, és már itt kiderült, hogy nagyon jól és könnyedén mozognak a kamera előtt.
(A külön napi kreatívot megnézheted itt)

Az esküvő a Dunaharaszti Rendezvényházban került megrendezésre, ami a polgári szertartásnak is otthont adott! Bevallom nektek őszintén, hogy félve készültem az egészre, hisz az udvaron egy gyönyörű szép tó, annak közepén pedig egy aprócska sziget található, amire csak a pár, a tanúk és az anyakönyvvezető fér el, így mi csak a vízparton mozoghatunk, így ha a fiatalok vagy az anyakönyvvezető úgy forog, hogy nekünk betakarnak, akkor sajnos nem lehet olyan gyorsan és egyszerűen reagálni rá. :) De szerencsére semmi gond nem volt, és tökéletesen sikerült az egész – még a mi szempontunkból is.

A templomi szertartást Laci barátainak éneke, és Klári néni, a maglódi református lelkész Timiékről szóló, nagyon személyes beszéde tette igazán különlegessé.
Persze a barátok nem csak itt, de az est több pontján is kitették magukért, és sok sok meglepetéssel készültek.

A kreatívot fotózta: Sitkei Adrienn
Az esküvőt fotózta: Fotolla
Az esküvő helyszíne: Dunaharaszti Rendezvényház