• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Tavaszi esküvői filmes ajánlatunk ajándék szolgáltatással

Bár még bent ücsörgünk a szobában egy forró teát kortyolgatva, miközben nézzük a kinti deres tájat, de tudjuk, hogy lassan itt a tavasz mindegy gyönyörűségével együtt: virágoznak a fák, hét ágra süt a nap, minden kizöldül, és valahogy szerelmesebbek is vagyunk ilyenkor! :) Mivel imádjuk ezt az időszakot, ezért egy kis meglepetéssel készültünk azok számára, akik márciusban vagy áprilisban mondják ki a boldogító igent! Kíváncsi vagy mi az? Olvasd el mai blogunkat!

tavaszi esküvői film a gyümölcsöskertben

Számunkra fontos a minőség, hogy bármikor újraélhessétek a nagy napot, hogy minden alkalommal, amikor megnézitek az általunk készített filmet, ugyanazok az érzések kerítsenek hatalmukba, újra megdobbanjon a szívetek a nagy pillanatoknál, újra nevessetek a kedves részeknél, és könnyes legyen a szemed a megható perceknél! Hiszem, hogy ehhez elengedhetetlen a tökéletes hang és képminőség!

Imádjuk a munkánkat, és szeretnénk vele örömöt okozni olyan pároknak, akik 2017 tavaszán mondják ki a boldogító igent! :)
Érdemes hát kihasználni mostani kedvezményünket!

 

Tavaszi ajándékunk Neked!

2017 tavaszán tartjátok esküvőtöket? 

Ez az egyik kedvenc évszakunk, így ha 2017.02.28-ig lefoglaljátok filmes szolgáltatásunkat, ajándékba adjuk a filmelőzetest!
A kiegészítő szolgáltatásaink közül inkább mást szeretnétek? :) 2017.02.14-ig megkötött szerződések esetén szabadon választhattok egyet!
~~~~

Gyorsan fogynak a szabad időpontok! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! Várjuk megkereséseteket!

Szeretnél még többet megtudni, hogyan dolgozunk? Kattints ide, és olvasd el részletes tájékoztatónkat! 
Vagy keress minket a 06-20/970-33-26 os telefonszámon, illetve az info@dominostudio.hu e-mail címen
Várjuk mielőbbi megkeresésedet! Mónika és János