• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Szilvia és Graham ír-magyar esküvői filmje

Egy csodálatos magyar-ír esküvőn vehettünk részt márciusban! Az egész esküvő nagyon jó hangulatba telt sok-sok nevetéssel, és tánccal! :) 

Örülünk, hogy a részesei lehettünk ennek a szép napnak!

Ezt a gyönyörű levelet kaptuk a film átadását követően:

“Köszönjük szépen a munkátokat, fantasztikusak vagytok! Olyan jó visszanézni a nagy nap történéseit mozgóképben is! A film a kedvencünk, de a filmelőzetes és a klip is mind nagyon jól visszaadjak a nap színeit, vidámságát és lendületét! Én fénykép rajongó vagyok és ha lehetek őszinte, mivel profi fotósokat kértünk fel, a videóra úgy tekintettem, hogy legyen csak felvéve a nap… hat ettől sokkal többet kaptunk Tőletek és a Ti “ajándékotok” az esküvő legnagyobb meglepetése számunkra! Igazi romantikus vígjáték! :)

Köszönjük a türelmeteket és hogy alkalmazkodtatok hozzánk mindenben! Képzelem, nem lehetett könnyű egy ilyen magyar-ir kavalkádban; beállított felvetélt vagy ismétlést nem akartunk, a kreatív reszt is hamar letudtuk a templomnál, hogy mihamarabb újra a vendégeinkkel legyünk… de Ti nagyon jól feltaláltatok magatokat, végig észrevétlenül jelen voltatok és megörökítettetek nekünk és az utókornak ezt a feledhetetlen napot!”

Íme a klip:

És az előzetes

Fotó: G2 Fotó
Helyszín: Hemingway Étterem
Esküvőszervező: Beautiful Wedding Esküvőszervezés

Szeretnél többet megtudni munkánkról, illetve, hogy Nektek milyen filmet készítenénk?

Szeretnétek többet megtudni? Kattints ide!