• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Szandra és Gergő esküvői filmje

Szombaton Szandrával és Gergővel töltöttük a napot, először Pilisvörösváron, ahol nagy meglepetésünkre az egyházi szertartás alatt tűzoltók vonultak be a templomba, majd átmentünk a festői szépségű Budavár Szalonba.

Szandra Budapesten tanult, de Gergővel Bécsben élnek, így nem lehetett könnyű az esküvő szervezése, mégis sikerült kétszer találkozunk még az esküvő előtt, hogy részletesen átbeszéljük a nap menetét. Szandra igazán felkészülten érkezett, mert rengeteg esküvői filmet megnézett, így pontosan tudta mi a különbség az esküvői videó és a film között. Ő is egy mozgalmas, kicsit művészi végeredményt szeretett volna, aminek kifejezetten örültem.

Mindketten Pilisvörösváron készülődtek, azonban külön-külön a régi családi házban.
Különösen tetszett, hogy az összes koszorúslány ugyanolyan kék selyemruhát viselt, így különösen jól mutattak együtt, főképp az öltöztetésnél, ahol mindannyian ott voltak!  Gergő pedig a vőféllyel érkezett egy igazi hagyományos kikérőre, ahol persze volt áll menyasszony is, de Gergő kitartott, és csak a legszebb lányt fogadta el. :)

A polgári és az egyházi szertartás is Pilisvörösváron volt, így Gergő réig tűzoltó társai meglepték őket, és egyenruhában vonultak be a templomba, majd utána egy különleges sisakot adtak ajándékba.

A szertartások után útra keltünk, hogy a Budavár Szalonban ropjuk hajnalig.

Az esküvőt követő napokban először az előzetessel készültünk el.

Majd a klip következett :) Remélem nektek is tetszik.

Szeretnél többet megtudni munkánkról, illetve, hogy Nektek milyen filmet készítenénk?

Szeretnétek többet megtudni? Katt ide!