• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Őszi esküvői filmkészítés

Egy film esküvődről, melyet minden házassági évfordulón visszanéztek! 

Szeptemberi, októberi vagy épp novemberi esküvőt terveztek? Csodás, és egyben nagyon romantikus ötlet. Az ősznek gyönyörű színei vannak, nem csak a vörös és sárgában pompázó falevelek miatt, hanem mert ilyenkor a nap alacsonyabban áll, így még varázslatosabbá teszi a nappalokat. Nem is beszélve arról, hogy a mostani 40 fokos nyarak után még nagyobb előnybe részesülnek a kellemes 20-22 fokos őszi hétvégék. Sokkal könnyebb úgy egész nap mosolyogva hordani az álomszép, de több kilós menyasszonyi ruhát, vagy épp a zakót ami alá még mellény is dukál. :)

DominoStudo_gomb

Miért jó, ha a fotó mellett filmet is kértek?
Én is csak ámulok, hogy milyen sok tehetséges fotós kollégám van, bámulatos munkákat készítenek. Jánossal mi is nem rég mondtuk ki a boldogító igent, amiről egyik legkedvesebb fotós kollégám, Sitkei Adrienn készítette a fotókat! Azonban a film olyan pillanatokat képes visszaadni, amit a legjobban sikerült kép sem képes. Az esküt, amit egymásnak mondtok csillogó szemekkel, a nyitótáncot, amit hosszú hónapokon keresztül gyakoroltok, a pohárköszöntőket, melyeket a közeli családtagok mondanak… ezek mind mind olyan események, amit csak a film képes visszaadni.
Ha szeretnéd tudni mi különbözteti meg az esküvői filmet az esküvői videótól, akkor kattints ide, és olvasd el, erről szóló cikkünket!

Már leszerveztetek mindent? Megvan az ideális helyszín, a gyönyörű dekoráció, az álomszép ruha? De még hiányzik valami?

Szeretnétek, ha ezt a napot újraélhetnétek egy igazi esküvői film formájában?
Jó helyen jártok!

Most egy különleges ajánlattal szeretnénk kedveskedni nektek. Egész napos csomagunk mellé most 3 ajándékszolgáltatás közül választhattok.

Kedvezményes 2015-ös őszi esküvői csomagajánlatunk!

A csomag tartalma:
– egész napos rendelkezésre állás hajnali egyig
– 2 kamerás felvétel
– 12-25 perces mozifilm
– 3-5 perces klip
– 3 db díszdoboz – mely a DVD-t és a HD felvételt is tartalmazza
– vágatlan film átadása ajándék pendrivon

A csomag mellé választható ajándék:
1.) hajnali 2-ig való rendelkezésre állás
2.) külön napi kreatív
3.) az esküvőt követő héten elkészülő 1,5 perces filmelőzetes

Időpont egyeztetésért hívj minket a 06-20/970-33-06-os telefonszámon, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Nézd meg tavalyi, őszi esküvőnkről készített összefoglaló klipet: