06209703306 info@dominostudio.hu
Doszpod Mónika Film

Normál csomagunk

Mit adunk?

Esküvői klipet tele szeretettel

Egész nap veletek leszünk, hogy nektek semmiről ne kelljen lemondani, választani vagy kompromisszumot kötni. Mi mindent megörökítünk, amitől szép lesz a filmetek!

A menyasszonyi frizura elkészülését követően, a sminkes kollégával egy időben kezdünk. Először megörökítjük az apróságokat, mint a ruha, gyűrű, cipő stb. majd a smink utolsó ecsetvonásába kapcsolódunk bele, hogy már a legelső képkockán, és gyönyörűen tündökölhess.

Légi felvételek is készülnek, ha a nap menetrendje és az időjárás ezt lehetővé teszi. Mivel ennél a csomagunknál egy operatőr dolgozik, így a légi-felvételek elkészítésére akkor van lehetőség, ha van idő az események között.

Prémium csomagunk

Ami átadásra kerül

Klip / HIGHLIGHT

A nap legszebb pillanataiból készül egy 5-8 perces zenés KLIP, melyben  összefoglaljuk a napot. A klip csak zenés, nem tartalmaz szöveges részeket.

Filmelőzetes

Az esküvőt követő héten készítünk egy 1-2 perces filmelőzetest, hogy addig is amíg vártok a  klip elkészültére (mely kb 4-8 hét) már vissza tudjátok idézni a legemlékezetesebb pillanatokat.

Díszpendrive

Általatok megadott becenévvel, vagy teljes névvel ellátott elegáns pendriveon adjuk át az elkészült 5-6 perces klipet, az 1-2 perces  előzetest,és az 1 órás vágatlant. Valamint ha a csomagotokhoz kértek LoveStory vagy Save the Date filmet, akkor az is a pendrivera kerül.

Vágatlan videó

A legfontosabb eseményeket, mint a szertartások vagy a pohárköszöntők eredeti hanggal és hosszban átadjuk.

Most néztük meg a hosszú videónkat és annyira jó lett, el sem hittük! ☺️ Nem is emlékezetünk, hogy ekkora buli volt ?
Nagyon-nagyon köszönjük Móninak és Jánosnak a munkájàt! Az eső sem vette el a kedvüket és még az erdőbe is bejöttek a kedvemért, egy szó nélkül ☺️ Az előzetes és a rövid videó is hibátlan, amilyennek szerettük volna!

A szlogeneteknek 100%-ban megfeleltek! ))

Mindenkinek javasolni fogunk titeket

Erika és Ádám

2019.07.27.

Nem jutunk szóhoz Dáviddal, és már legalább 40 perce csak pityergünk és nevetgélünk felváltva. Olyan megható és szép lett, folyamatosan az ismétlés gombra tudunk kattintani, nem tudunk betelni vele Mikor előszór felvetődött az esküvő ötlete, rögtön ti voltatok az első gondolatunk, hogy titeket szeretnénk és úgy tűnik ez volt életünk egyik legjobb döntése! Életünk legfontosabb pillanatait másra nem is bíztuk volna, és majd 150 évesen mikor nézegetjük a felvételeket Dáviddal újra átérezhetjük amit akkor és ott éreztünk!

Nem tudjuk elégszer megköszönni a munkátokat!

Réka és Dávid

2019.06.14

Szeretnénk megköszönni Móninak és Jánosnak az első osztályú szolgáltatást amit kaptunk. Nagyon izgultunk az első Love Story videó felvételnél de annyira lazák és barátságosak voltak hogy ez az izgalom egy perc alatt elszállt, a többi felvétel már rutin volt.?
Az előzetes videók egyszerűen csodálatosak lettek. Az összes fontos pillanat meg lett örökítve és akárhányszor nézzük meg mindig meghatódunk.
Köszönjük, hogy segítetek emlékezni vizuálisan is életünk egyik legboldogabb napjára.??

Timi és Tomi

2019.09.14.

Hogyan működik

Megrendelés

Kérj ajánlatot

Pár sorban írjátok meg, hogy milyen esküvőt terveztek, mikor és hol lesz, illetve a választott csomag nevét! 

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

w

Találkozunk irodánkban

Itt személyesen is megismerkedünk, és átbeszéljük esküvőtök részleteit, valamint megkötjük a szerződést

Elkészítjük álmaitok esküvői filmjét

Elkészítjük számotokra közös életetek első ünnepéről a klipet, mely visszaidézi az érzelmeket amik akkor átjártak. Felidézi a boldogságotokat, fiatalságotokat, és a teljes nap hangulatát. 

Kérj ajánlatot még ma!

Pár sorban írjátok meg az info@dominostudio.hu e-mail címre, hogy milyen esküvőt terveztek, mikor és hol lesz, illetve a választott csomag nevét!

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Melyik csomagra küldjünk ajánlatot? Bejelölhetsz többet is, ha még nem tudod pontosan melyik csomag lenne ideális számotokra!

3 + 1 =

A szolgáltatóval történő kapcsolatfelvétel során adatvédelmi nyilatkozatunk tevőleges hozzájárulással elfogadásra kerül.

Irodánk: 2234 Maglód Rákóczi utca 32

Telefon: 06-20/970-33-06

l

E-mail: info@dominostudio.hu