• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Noémi és Ronaldo esküvője a tatai Pálmaházban

Ha csak egyetlen dolgot emelhetnék ki, hogy miért szerettük annyira Noémi és Ronaldo esküvőjét, akkor azt mondanám, hogy azért a végtelen szeretetért ami belőlük áradt minden egyes percben! Már az első találkozás alkalmával úgy örültek nekünk… végig nevették, és bolondozták a kreatív forgatást, majd egy nagy öleléssel búcsúztak! :) ❤

Ugyan ez az energia és életkedv fogadott minket a nagy napon is, csak többszörösen, hisz nem csak a fiatalok ilyen kis csupa-szív emberek hanem mindenki aki körbeveszi őket! :) Ez nem is csoda… mi is pillanatok alatt feltöltődtünk! :)

Mivel mindenki tudja rólam, hogy nem vagyok a szavak embere :) ezért meséljen inkább helyettem a film, illetve Noémi visszajelzése! :)

 

“Annyira csodálatos lett! Szuper a zene is, ahogy elkaptátok a pillanatokat, az hogy mindenkiről van legalább pár másodperc… Minden nagyon nagyon joo! Köszönjük ❤

A filmhez magyar és portugál felirat is tartozik :) A lejátszó gomb melletti ikonnal (lásd: ) tudod bekapcsolni!

Ha tetszett oszd meg másokkal is! Ha pedig esküvőd előtt állsz, vedd fel velünk a kapcsolatot! 

+1 aranyos történet, hogy milyen csodás emberekkel találkoztunk ezen az esküvőn! :) Másnap épp egy templom előtt forgattunk, amikor Ronaldo tanúja, és baráti társasága felismert minket, és gyorsan selfíztűnk is egyet! :) 

 

Virág és dekoráció: events.by.anna
Székek: szepenuljel.hu
Fotó: Bártfay Dávid 
Dj: Brotya Norbert
Menyasszony smink: Emese Kenez 
Vendég smink: Szakmany Eszter
Menyasszony fodrásza: Eva Szalon
Vendégek fodrásza: Magyari Nóri
Menyasszonyi ruha: Benyeczkó Ilona (menyasszony édesanyja)
Helyszín: Pálma Rendezvényház – Tata

 

Hoztam nektek pár képet Dávidtól, akit meleg szívvel ajánlunk nektek, hisz nem csak csodás képeket készített, de a közös munka is nagyon jó volt vele! :)

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal!

Készüljön tökéletes esküvődről egy profi esküvői film!

Foglald le esküvői filmes szolgáltatásunkat még ma! Nézd meg elérhető csomagjainkat itt, és vedd fel velünk a kapcsolatot!