• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Nem lesz zavaró, ha két filmes vesz körül az esküvő napján?

Az örök igazság: Esküvőnk életünk egyik legszebb napja, melynek minden egyes pillanatát meg kell élnünk, hisz olyan gyorsan elrepül az a pár óra! De pont azért, mert ilyen gyorsan elrepül, fontos, hogy figyelmet fordítsunk arra, hogy megörökítésre kerüljön, méghozzá olyan minőségben, hogy az hosszú évek múlva is visszaadja az érzéseket, érzelmeket! “De nem lesz zavaró, hogy fotós/filmes egész nap körülöttem ugrál majd?”

De! Természetesen iszonyú zavaró, ha 2-4 ember (2 fotós, 2 filmes) egész nap fél méterről követ titeket bármerre mentek! Így nem lehet odafigyelni a vendégekre, a szertartásra, és legfőképp egymásra! Tudom, hogy nagyon jó képeket lehet készíteni olyan objektívvel, melynek nagy a látószöge, így egy különleges perspektívát ad. Viszont azt gondolom, hogy nagylátóval, közeli képeket ne a szertartások alatt készítsünk! Hagyjuk meg azt a kreatívra és a bulira!

esküvői készülődés

 

Én úgy gondolom, hogy az esküvői filmesnek és fotósnak észrevétlennek kell lennie a nap folyamán – olyan technikával kell dolgoznia, amivel 4-5 méterről is tökéletes munkát tudnak végezni, ezáltal mind Ti mind pedig vendégeitek megfeledkezhetnek róluk, így megörökíthetik a természetes molyokat, az elkapott pillanatokat.

Szilvia és Graham – 2015.03.14. from DominoStudio on Vimeo.
Szilvi&Graham esküvői helyszíne: Hemingway étterem

A másik fontos dolog, amire érdemes odafigyelni a fotós/filmes kiválasztásánál, hogy jól tudjanak együtt dolgozni, ugyanis nagyon könnyen tönkretehetik egymás munkáját!

Egyre többen állnak össze egy csapattá ezzel megkönnyítve számotokra az összeillő párosok kiválasztását! :) Érdemes hát megfogadni a tanácsukat!

Készüljön tökéletes esküvődről egy profi esküvői film!

Ha bővebben szeretnél olvasni rólunk és munkásságunkról, akkor kattints ide! :)