• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Neada + Max, egy vasárnapi esküvő

Neada és Max esküvőjének minden percét imádtuk! =) Volt egy két kihívás, hisz Neada Albániából érkezett, Max pedig Oroszországból, így minden angol tudásomra szükségem volt :) ami viszont még némi csiszolást igényelne – de szerencsére mindig jól megértettük egymást.

A fiatalok az egész napot végig mosolyogták, olyan jó érzés volt rájuk nézni, látszott rajtuk, hogy igazán szeretik egymást. :) A nagy nap végig követte eddigi közös életüket, hisz az első találkozás (vagyis first look) a Közép-Európai Egyetemen volt, hisz itt látták meg anno először egymást, majd pedig a Városligetbe mentünk, ahol pedig egy jól sikerült randi alkalmával elcsattant az első csók. :) A szertartás és az utána következő buli a Városligeti Caféban került megrendezésre, ami nagyon családias és személyes volt. Közös barátaik meséltek arról, milyennek látják őket külön-külön, és persze, hogy milyenek ők így együtt, ezt követően pedig a fiatalok saját szavaikkal fogadtak egymásnak hűséget.

Fogadjátok szeretettel az előzetest:

És íme itt a klip is:

Szeretnéd, ha közelgő esküvőtökről egy hasonlóan szép film készülne? Tudj meg többet munkánkról! Részletekért kattints ide!