Esküvői filmes mentor program!

Ha régóta filmezel, és szeretnéd elmélyíteni tudásodat. Vagy szeretnél tapasztalatot szeretni az esküvők világában. Megnéznéd, hogy mi hogyan dolgozunk, akkor most egy remek lehetőség vár rád csapatunkban! Tanulj tőlünk! Tudd meg, hogyan mozogj egy esküvőn. Mit hogyan érdemes felvenni. Próbálj ki professzionális eszközöket!

A mentor program időtartama alatt minden, az esküvői filmezéssel kapcsolatos kérdésre és problémára választ kapsz. Noha az esküvői filmezés részben technikai sport és bizony gyakran megkívánja a professzionális eszközök használatát, mielőtt feleslegesen elkezdenél felszerelést vásárolni, lehetőséged nyílik arra, hogy kipróbálj számtalan objektívet, gépvázat, kameramozgató eszközöket és egyéb technikai kiegészítőt. Megtanulhatod ezek helyes használatát, előnyeit, korlátait.

Megismerheted, az egyes szertartások menetét mind polgári, mind egyházi szertartások esetén. Honnan ideális filmezni, mit lehet tenni, ha ez nem lehetséges, és mit lehet tenni azért, hogy az adott esemény a legszebben mutasson majd a filmen.

Megtanulod felismerni azokat az apró jeleket, mozzanatokat, melyeket a legtöbb esetben egy megörökítendő pillanat követ.

Célunk a mentori programmal, hogy megtaláljuk jövőbeni kollégánkat, aki ugyanolyan lelkes, agilis, és szenvedélyes mint mi. Akinek olyan a látásmódja mint nekünk. Így ha elégedettek vagyunk operatőri munkásságoddal, akkor a jövőben csapatunk teljes értékű tagjává válhatsz.

További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az info@dominostudio.hu e-mail címen.