• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Köszönjük szépen megkereséseteket! Örülünk, hogy munkánk felkeltette érdeklődéseteket!
Az oldal alján található űrlap segítségével kérlek pár sorban írjátok meg, hogy milyen esküvőt terveztek, hol lesz, és szeretnétek-e kiegészítő szolgáltatásokat  PRÉMIUM csomagunk mellé!
Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Üdvözlettel:
Mónika és János

Prémium csomagunk tartalma:

  • igény szerinti rendelkezésre állás 11 óra és hajnali 1 között
  • 2 filmkészítő
  • 1 db dísz pendrive
  • 12-20 perces esküvői film*
  • 3-5 perces esküvői klip**
  • kb 2 órás videó átadása***
  • külön napi kreatív****

Minden csomagunkhoz kérhettek drón-os (légi-) felvételeket, melynek külön felára nincs.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS: minden csomagunknál a készülődéstől vagyunk jelen. A menyasszonyi frizura elkészítését követően a sminkessel egy időben érkezünk, így van elegendő időnk megörökíteni a készülődést, illetve az egyéb kiegészítőket. Ha az esküvő menetrendje miatt ez délután kettő óra, akkor kettőkor, ha 11 óra, akkor 11-re érkezünk, stb. Amennyiben a készülődést már hamarabb kezditek mint 11 óra, és szeretnétek, hogy már akkor ott legyünk, akkor természetesen erre is van lehetőség, de ennek már többletköltsége van.

*ESKÜVŐI FILM: 12-20 perces ESKÜVŐI FILM, melyet szerelmetek történetét meséli el. Zenei betétek mellett az egész film az esküvőn elhangzó beszédek köré épül, mely a szertartások szövege mellett lehet pohárköszöntő, vagy egymáshoz írt levél.

**KLIP: A nap legszebb pillanataiból készül egy 3-5 perces zenés KLIP, melyben röviden összefoglaljuk a napot. Itt csak zenével dolgozunk, eredeti hang (mint az igenek kimondása, vagy az eskütétel), nem kerül bele

***HOSSZÚ VIDEÓ: kb. 2,5 órás videó, mely eredeti hosszban tartalmazza a szertartásokat, pohárköszöntőket és olyan részleteket, melyek nem kerültek bele a filmetekbe vagy csak részleteiben látható. Ez nem kerül színezésre, és nincsenek benne zenei betétek. De alkalmas arra, hogy visszanézzétek esküvőtök fontosabb részeit teljes hosszban.

**** KÜLÖN NAPI KREATÍV: A kreatív felvételek nagyon fontos részét képezik esküvői filmjeinknek, viszont a legtöbb esetben a nagy napon nincs lehetőség elkészíteni ezeket a jeleneteket: vagy mert a nap menete nem engedi meg, vagy mert csúszás van a forgatókönyvben, vagy épp a fiatalok nincsenek ott gondolatban… ezért ezt egy külön napon készítjük el. Lehetőség van az esküvőt megelőző vagy követő napokban esküvői ruhában forgatni, de a film szempontjából az utcai ruhás jelentek is tökéletesek, melyek hetekkel korábban elkészülhetnek. Ha szeretnél részletesebben olvasni erről a forgatásról, akkor kattints ide! Ezek a jelenetek teszik igazán “Doszpod Mónika Film”-é munkáikat! :)