• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Köszönjük szépen megkereséseteket! Örülünk, hogy munkánk felkeltette érdeklődéseteket!
Az oldal alján található űrlap segítségével kérlek pár sorban írjátok meg, hogy milyen esküvőt terveztek, hol lesz, és szeretnétek-e kiegészítő szolgáltatásokat MINI csomagunk mellé!
Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Üdvözlettel:
Mónika és János

Mini csomagunk tartalma:

  • igény szerinti rendelkezésre állás 11 óra és hajnali 1 között*
  • 1 filmkészítő + 1 asszisztens
  • 1 db dísz pendrive
  • 5-6 perces esküvői klip**
  • kb 1-1,5 órás videó átadása***

Minden csomagunkhoz kérhettek drón-os (légi-) felvételeket, melynek külön felára nincs.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS: minden csomagunknál a készülődéstől vagyunk jelen. A menyasszonyi frizura elkészítését követően a sminkessel egy időben érkezünk, így van elegendő időnk megörökíteni a készülődést, illetve az egyéb kiegészítőket. Ha az esküvő menetrendje miatt ez délután kettő óra, akkor kettőkor, ha 11 óra, akkor 11-re érkezünk, stb. Amennyiben a készülődést már hamarabb kezditek mint 11 óra, és szeretnétek, hogy már akkor ott legyünk, akkor természetesen erre is van lehetőség, de ennek már többletköltsége van.

**KLIP: A nap legszebb pillanataiból készül egy 3-6 perces zenés KLIP, melyben röviden összefoglaljuk a napot. Itt csak zenével dolgozunk, eredeti hang (mint az igenek kimondása, vagy az eskütétel), nem kerül bele

*** HOSSZÚ VIDEÓ: 1 – 1,5 órás videó, mely eredeti hosszban tartalmazza a szertartásokat, pohárköszöntőket és olyan részleteket, melyek nem kerültek bele a filmetekbe. Ez nem kerül színezésre, és nincsenek benne zenei betétek.  Mivel ennél a csomagunknál egy operatőr dolgozik, aki a szép mozgalmas felvételek miatt gyakran átáll, mozog, így a szertartást asszisztens kollégán veszi fel egy kameraállásból. Ez nem lesz annyira szép, és annyira részletes, mint két operatőrös csomagunknál, de a felvétel alkalmas arra, hogy visszanézzétek esküvőtök fontosabb részeit teljes hosszban. A hossza nagyban függ az esküvő eseményeitől. Amennyiben a szertartás hosszabb, vannak pohárköszöntők is, nyitótánc, játék, egyéb esemény, úgy ez a videó akár 1,5 órás is lehet.

Nézd meg Betti és Tomi esküvői klipjét! Ha ezt a csomagot választjátok, akkor egy ehhez hasonló filmet adunk át számotokra is!

  • 4K: Filmjeinket fullHD (1920×1080 képpont) felbontásban adjuk át! De lehetőségetek van 4K-s felbontást kérni, mely 4096 x 3072 képpont.
  • LoveStory Film: kb 5 perces, az esküvő napján levetíthető film, melyben elmesélhetitek megismerkedéseteket történetét, és a leánykérést. Egymást kiegészítve, vendégeitek nem csak jobban megismernek titeket, de jókat nevethetnek is, ha itt-ott kicsit másképp éltétek meg ugyan azt a történetet.
  • Filmelőzetes:  Az esküvőt követő héten készítünk egy 1-1,5 perces filmelőzetest, a legemlékezetesebb pillanatokkal.
  • KÜLÖN NAPI KREATÍV: A kreatív felvételek nagyon fontos részét képezik esküvői filmjeinknek, viszont a legtöbb esetben a nagy napon nincs lehetőség elkészíteni ezeket a jeleneteket: vagy mert a nap menete nem engedi meg, vagy mert csúszás van a forgatókönyvben, vagy épp a fiatalok nincsenek ott gondolatban… ezért ezt egy külön napon készítjük el. Lehetőség van az esküvőt megelőző vagy követő napokban esküvői ruhában forgatni, de a film szempontjából az utcai ruhás jelentek is tökéletesek, melyek hetekkel korábban elkészülhetnek. Ha szeretnél részletesebben olvasni erről a forgatásról, akkor kattints ide! Ezek a jelenetek teszik igazán “Doszpod Mónika Film”-é munkáikat! :)