• 06-20/970-33-06
 • info@dominostudio.hu

Köszönjük szépen megkereséseteket! Örülünk, hogy munkánk felkeltette érdeklődéseteket!
Az oldal alján található űrlap segítségével kérlek pár sorban írjátok meg, hogy milyen esküvőt terveztek, hol lesz, és szeretnétek-e kiegészítő szolgáltatásokat ALAP csomagunk mellé!
Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Üdvözlettel:
Mónika és János

Alap csomagunk tartalma:

 • igény szerinti rendelkezésre állás 11 óra és hajnali 1 óra között*
 • 1 filmkészítő forgat + 1 asszisztens
 • 1 db dísz pendrive
 • 5-6 perces esküvői film**
 • kb 1-1,5 órás videó átadása***

Minden csomagunkhoz kérhettek drón-os (légi-) felvételeket, melynek külön felára nincs.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS: minden csomagunknál a készülődéstől vagyunk jelen. A menyasszonyi frizura elkészítését követően a sminkessel egy időben érkezünk, így van elegendő időnk megörökíteni a készülődést, illetve az egyéb kiegészítőket. Ha az esküvő menetrendje miatt ez délután kettő óra, akkor kettőkor, ha 11 óra, akkor 11-re érkezünk, stb. Amennyiben a készülődést már hamarabb kezditek mint 11 óra, és szeretnétek, hogy már akkor ott legyünk, akkor természetesen erre is van lehetőség, de ennek már többletköltsége van.

** ESKÜVŐI FILM: 5-6 perces ESKÜVŐI FILM, melyet szerelmetek történetét meséli el. Zenei betétek mellett az egész film az esküvőn elhangzó beszédek köré épül, mely a szertartások szövege mellett lehet pohárköszöntő, vagy egymáshoz írt levél.

*** HOSSZÚ VIDEÓ: kb 1-1,5 órás videó, mely eredeti hosszban tartalmazza a szertartásokat, pohárköszöntőket és olyan részleteket, melyek nem kerültek bele a filmetekbe vagy csak részleteiben látható. Ez nem kerül színezésre, és nincsenek benne zenei betétek. De a alkalmas arra, hogy visszanézzétek esküvőtök fontosabb részeit teljes hosszban. Egy kamerás csomagjainknál a fontosabb részek teljes hosszban való megörökítését asszisztens kollégánk készíti. Vezető operatőrünknek egyszerre kell sok helyen jelen lennie, hogy elkészítse azokat a szép, és változatos felvételeket, amik a rövid filmhez szükségesek!

Nézd meg Nóri és Bence rövid esküvői filmjét! Ha ezt a csomagot választjátok, akkor egy ehhez hasonló filmet adunk át számotokra is!

 

 • 4K: Filmjeinket fullHD (1920×1080 képpont) felbontásban adjuk át! De lehetőségetek van 4K-s felbontást kérni, mely 4096 x 3072 képpont.
 • LoveStory Film: kb 5 perces, az esküvő napján levetíthető film, melyben elmesélhetitek megismerkedéseteket történetét, és a leánykérést. Egymást kiegészítve, vendégeitek nem csak jobban megismernek titeket, de jókat nevethetnek is, ha itt-ott kicsit másképp éltétek meg ugyan azt a történetet.
 • Filmelőzetes:  Az esküvőt követő héten készítünk egy 1-1,5 perces filmelőzetest, a legemlékezetesebb pillanatokkal.
 • Klip: A nap legszebb pillanataiból készül egy 3-6 perces zenés KLIP, melyben röviden összefoglaljuk a napot.
 • KÜLÖN NAPI KREATÍV: A kreatív felvételek nagyon fontos részét képezik esküvői filmjeinknek, viszont a legtöbb esetben a nagy napon nincs lehetőség elkészíteni ezeket a jeleneteket: vagy mert a nap menete nem engedi meg, vagy mert csúszás van a forgatókönyvben, vagy épp a fiatalok nincsenek ott gondolatban… ezért ezt egy külön napon készítjük el. Lehetőség van az esküvőt megelőző vagy követő napokban esküvői ruhában forgatni, de a film szempontjából az utcai ruhás jelentek is tökéletesek, melyek hetekkel korábban elkészülhetnek. Ha szeretnél részletesebben olvasni erről a forgatásról, akkor kattints ide! Ezek a jelenetek teszik igazán “Doszpod Mónika Film”-é munkáikat! :)