• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Hol kezdődjön az esküvői film?

Bár az esküvő központi eleme a szertartás(ok) ezért sokan, csak innen, esetleg a vendégvárástól kérik az esküvő rögzítését, én mégis azt javaslom, hogy esküvői filmeteket már a nap legelejétől, tehát a készülődéstől kérjétek!

 

Tudom, sokan feszélyezve érzitek magatokat a kamera előtt, illetve úgy gondoljátok, hogy a készülődésben nincs semmi izgi… de ez nem igaz! Ez is a nap szerves része:

ahogy a mindennapok “egyszerűségéből” egyszer csak hercegnő leszel,

az apró részletek, mint a gyűrű – melyet egy életen át hordotok; a ruha – amit hosszas keresgélés utána választottál ki; a mandzsetta gomb – ami talán családi örökség; és a számtalan apró részlet mind-mind segít abba, hogy történetetek a TV képernyőjén egy kerek egységet alkosson, elmesélje, hogy kik vagytok, és honnan indultatok.

 


Csatlakozz a Legyen álom esküvőd közösségünkhöz. 

Egy közösséghez, ahol olyan menyasszonyokkal készülhetsz együtt álmaid esküvőjére, akik szintén szeretnék megosztani elképzeléseiket, ötleteiket veled. Kérdezhetsz tőlük, és inspirálódhatsz.


Mik azok az apró részletek, amik még hozzájárulnak a film égesszéhez a szertartás előtt?  A szülők arca, akik könnyes szemmel utatokra engednek. Az első pillanat amikor meglátjátok egymást esküvői ruhában – előtte a várakozás, és az érkezés izgalma. A kreatív fotózás/filmezés, mikor csak egymásra figyeltek, és szemetekben ott csillog a boldog jövő ígérete, az összetartozás öröme.


Ezek azok a pillanatok, amiről úgy gondolom nem maradhatnak le a filmről!

Doszpod Mónika Film

A megismételhetetlen pillanatok megörökítője


Szeretnél még több hasznos tanácsot? YouTube csatornánkra minden héten friss videó kerül fel, hogy könnyedén eligazodhass a milliónyi lehetőség között, ami rád vár a szervezés alatt.

Iratkozz fel csatornánkra!