Hol kezdődjön az esküvői film?

Bár az esküvő központi eleme a szertartás(ok) ezért sokan, csak innen, esetleg a vendégvárástól kérik az esküvő rögzítését, én mégis azt javaslom, hogy esküvői filmeteket már a nap legelejétől, tehát a készülődéstől kérjétek!

Tudom, sokan feszélyezve érzitek magatokat a kamera előtt, illetve úgy gondoljátok, hogy a készülődésben nincs semmi izgi… de ez nem igaz! Ez is a nap szerves része: ahogy a mindennapok “egyszerűségéből” egyszer csak hercegnő leszel, az apró részletek, mint a gyűrű – melyet egy életen át hordotok; a ruha – amit hosszas keresgélés utána választottál ki; a mandzsetta gomb – ami talán családi örökség; és a számtalan apró részlet mind-mind segít abba, hogy történetetek a TV képernyőjén egy kerek egységet alkosson, elmesélje, hogy kik vagytok, és honnan indultatok.

Mik azok az apró részletek, amik még hozzájárulnak a film égesszéhez a szertartás előtt?  A szülők arca, akik könnyes szemmel utatokra engednek. Az első pillanat amikor meglátjátok egymást esküvői ruhában – előtte a várakozás, és az érkezés izgalma. A kreatív fotózás/filmezés, mikor csak egymásra figyeltek, és szemetekben ott csillog a boldog jövő ígérete, az összetartozás öröme.

Ezek azok a pillanatok, amiről úgy gondolom nem maradhatnak le a filmről!

Szeretnél többet megtudni munkánkról, illetve, hogy milyen filmet készítünk számotokra pontosan? Akkor kattints erre a linkre!