• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Filmbe illő pillanatok az esküvő után

Nagyon szép munkám van, amiért tényleg hálás vagyok! Ott lehetek boldog családok fontos, meghatározó eseményeinél! :) Sok pár, aki minket kér fel esküvője megörökítésére azt követően is tartja velünk a kapcsolatot, hol csak egy boldog szülinapot erejéig, hol egy hosszabb üzenetet kapunk egy-egy élménybeszámolóval! :) Imádom ezeket a leveleket! De ami még ennél is jobban megdobogtatja a szívem, amikor életük következő nagy eseményére ismét meghívnak minket! Kíváncsi vagy mik ezek?

Most megmutatom nektek legkedvesebb munkáinkat, amit egy egy apróságról készítettünk. :)

 

2015-08-15- én készítettük el Eszter és Gábor esküvői filmjét, és hatalmas öröm volt számunkra, hogy kisfiúk közös mindennapjaikat két ízben is megfilmesíthettük. :)

Anettnek és Ferinek 2015.08.01-én örökítettük meg esküvőjüket, két évvel később pedig egy közös délutánjukat vettük filmre kislányukkal.

Anita és Krisztián 2012-ben házasodtak össze! :) 2016-ban újra találkoztunk, hogy az immáron négytagú családról készüljön egy kisfilm:

Csilla és Péter szintén nem csak esküvőjük megörökítése miatt fordult hozzánk! :)

De nem csak volt esküvői párjaink fordulnak hozzánk! :) Részesei lehettünk Noémi baba első karácsonyának:

De nem csak kötetlen együtt töltött délutánokat, hanem családi eseményeket is szívesen megörökítünk! :) Mint születésnap, keresztelő vagy épp óvodai rendezvény!

 


Nézd meg többi babafilmünket YouTube csatornánkon! Kattints ide!

Ha te is szeretnél egy babafilmet írj nekünk az info@dominostudio.hu e-mail címre!