06209703306 info@dominostudio.hu
Doszpod Mónika Film

Mini csomagunk

A megismételhetetlen pillanatokat örökítjük meg számotokra!

A csomag tartalma!

  • 8 órás rendelkezésre állás maximum hajnali 1ig
  • 1 filmkészítő forgat
  • 5-6 perces klip / hihhlight készítése
  • 1 db díszpendrive

Összeállítottunk egy MINI csomagot azon párok számára, akik hétköznapi kis esküvőt terveznek.

Ezt a csomagunkat, csak vasárnaptól csütörtökig lehet igénybe venni (tehát péntek-szombati esküvőre nem tudjátok választani) 2020.10.31-ig. Ha esküvőtöket 2020.11.01 és 2021.04.30 között tervezitek, akkor péntek és szombati napra is kérhetitek.

Prémium csomagunk

Ami átadásra kerül

Klip / HIGHLIGHT

A nap legszebb pillanataiból készül egy 5-6 perces zenés KLIP, melyben röviden összefoglaljuk a napot. A klip csak zenés alapú, nem tartalmaz szöveget.

Díszpendrive

Általatok megadott becenévvel, vagy teljes névvel ellátott elegáns pendriveon adjuk át az elkészült 5-6 perces klipet.

“Nagyon szépen köszönjük Nektek a profi munkát és a kedvességet! Nem is választhattunk volna jobb csapatot! Tudtuk, hogy profi lesz a végeredmény de, hogy ennyire ? Mindenkinek szívből ajánlunk!”

Evelin és Marci

2018.08.18.

Tökéletesen átadták a Nagy Nap hangulatát, miközben mindvégig a háttérben munkálkodtak, jelenlétük szinte észrevétlen volt. A végeredmény pedig egyszerűen P.E.R.F.E.C.T.

Szilvi és Barna

2018.08.03.

Csodálatos lett a film, köszönjük szépen!!! Tényleg minden előzetes elképzelésünket felülmúlta… Gyönyörű, pontos, kreatív és fantáziadús! Köszönjük szépen még egyszer!

Dóri és Michi

2018.08.11.

LoveStory film

Lepd meg vendégeidet egy LoveStory filmmel

Egészítsd ki esküvői filmes csomagodat egy LoveStory filmmel. Meséljétek el a megismerkedésetek és a lánykérés történetét egy kisfilm formájában. A nagy napon vendégeitekkel együtt tudjátok megnézni hogyan is kezdődött szerelmetek. 

Hogyan működik

Megrendelés

Kérj ajánlatot

Pár sorban írjátok meg, hogy milyen esküvőt terveztek, mikor és hol lesz, illetve a választott csomag nevét! 

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

w

Videóhívás keretében beszélgetünk

Jelen körülmények között az internet segítségével tudunk megismerkedni, és átbeszélni esküvőtök részleteit. Egy videóhívás keretében jobban megismerhetjük egymást, és minden kérdésetekre szívesen válaszolunk. Szerződni szintén tudunk digitális formában.

Elkészítjük álmaitok esküvői filmjét

Egy filmet, mely visszaidézi az érzelmeket amik akkor átjártak. Felidézi a boldogságotokat, fiatalságotokat, és a teljes nap hangulatát. Filmet, mely kreatív és egyedi. Esküvőtök tömör összefoglalása, melynek segítségével megoszthatjátok ezt az élményt ismerőseitekkel, évek múlva pedig gyermekeitekkel.

Kérj ajánlatot még ma!

Pár sorban írjátok meg az info@dominostudio.hu e-mail címre, hogy milyen esküvőt terveztek, mikor és hol lesz, illetve a választott csomag nevét!

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Melyik csomagra küldjünk ajánlatot? Bejelölhetsz többet is, ha még nem tudod pontosan melyik csomag lenne ideális számotokra!

14 + 10 =

A szolgáltatóval történő kapcsolatfelvétel során adatvédelmi nyilatkozatunk tevőleges hozzájárulással elfogadásra kerül.

Irodánk: 2234 Maglód Rákóczi utca 32

Telefon: 06-20/970-33-06

l

E-mail: info@dominostudio.hu