06209703306 info@dominostudio.hu

Doszpod Mónika Film

A megismételhetetlen pillanatokat tesszük újra átélhetővé.
Prémium csomagunk
Mit adunk?

Megállítjuk az időt, hogy te élvezhesd a pillanatot.

Esküvői filmetek  attól lesz kivételes, hogy nemcsak a történéseket, de az érzéseket is megörökítjük. Segítünk, hogy a nagy napot olyan szépnek idézhesd fel, ahogyan lélekben megélted.

Egész nap veletek leszünk, hogy nektek semmiről ne kelljen lemondani, választani vagy kompromisszumot kötni. Mi mindent megörökítünk, amitől szép lesz esküvői filmetek!

A menyasszonyi frizura elkészülését követően, a sminkes kollégával egy időben kezdünk. Először megörökítjük az apróságokat, mint a ruha, gyűrű, cipő stb. majd a smink utolsó ecsetvonásába kapcsolódunk bele, hogy már a legelső képkockán, és gyönyörűen tündökölhess.

Légi felvételek is készülnek, ha a nap menetrendje és az időjárás ezt lehetővé teszi. Esküvői filmetek nem csak zenés, de szöveges részeket is tartalmaz, mely segít elmesélni kettőtök történetét. Esküvői videótok hossza függ a rólatok elhangzó szövegrészektől, melyeket a szertartásokból, a vacsora előtti beszédekből használunk, valamint ha lesz saját fogadalmatok, esetleg ha levelet írtok egymásnak.

Prémium csomagunk

Ami átadásra kerül

Esküvői film

Esküvői filmetek  attól lesz kivételes, hogy nemcsak a történéseket, de az érzéseket is megörökítjük. Segítünk, hogy a nagy napot olyan szépnek idézhesd fel, ahogyan lélekben megélted. Szöveges részeket is tartalmaz a szertartásokból illetve pohárköszöntőkből. A film mesél. 

Esküvői videó

Eredeti hanggal és hosszban, dokumentarista stílusban tartalmazza a nap legontosabb eseményeit. Pl. szertartások, beszédek, nyitótánc.

2 filmkészítő

Két operatőr dolgozik értetek egész nap, hogy minden apró részlet megörökítésre kerüljön, még akkor is ha párhuzamosan két helyen történnek a fontos események – pl az öltözés.

Prémium csomagunk

Amit pluszba kérhettek

Fotózás

Filmes szolgáltatásunkat kérd fotózással együtt, így egyben kapsz egy összeszokott csapatot, akik egymást kiegészítve dolgoznak, és minden apróságot megörökítenek számodra.

Nézd meg a képgalériát:

Filmelőzetes

Az esküvőt követő héten készítünk egy 1-1,5 perces filmelőzetest, hogy addig is amíg vártok a  klip elkészültére (mely kb 4-6 hét) már vissza tudjátok idézni a legemlékezetesebb pillanatokat.

Nézd meg a többi előzetesünket:

Díszpendrive

Általatok megadott becenévvel, vagy teljes névvel ellátott elegáns pendriveon adjuk át az elkészült anyagokat.

Hogyan működik

Megrendelés

Kérj ajánlatot

Pár sorban írjátok meg, hogy milyen esküvőt terveztek, mikor és hol lesz, illetve a választott csomag nevét! 

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

w

Találkozunk irodánkban

Itt személyesen is megismerkedünk, és átbeszéljük esküvőtök részleteit, valamint megkötjük a szerződést

Elkészítjük álmaitok esküvői filmjét

Elkészítjük számotokra közös életetek első ünnepéről a klipet, mely visszaidézi az érzelmeket amik akkor átjártak. Felidézi a boldogságotokat, fiatalságotokat, és a teljes nap hangulatát. 

Kérj ajánlatot még ma!

Pár sorban írjátok meg az info@dominostudio.hu e-mail címre, hogy milyen esküvőt terveztek, mikor és hol lesz, illetve a választott csomag nevét!

Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Választott csomag neve?

Melyik kiegészítő szolgáltatást szeretnétek?

Ho találtatok ránk?

4 + 1 =

A szolgáltatóval történő kapcsolatfelvétel során adatvédelmi nyilatkozatunk tevőleges hozzájárulással elfogadásra kerül.

A szolgáltató KISADOZÓ, csak MAGÁNSZEMÉLYEKKEL köt szerződést, és magánszemély felé állít ki számlát.

Irodánk: 2234 Maglód Rákóczi utca 32

Telefon: 06-20/970-33-06

l

E-mail: info@dominostudio.hu