Vannak pillanatok az életünkben, melyek megismételhetetlenek.
De ha szeretnéd 20 év múlva újra felidézni, hogyan kezdődött a közös élet… újra látni a szeretett, kedves emberek arcát, akik osztoztak örömötökben… újra élni a mókás és meghitt pillanatokat… hallani a szerelmednek tett Hűségesküt… Mi segítünk, hogy megőrizhesd mindezt!

Célunk, hogy esküvőtökről a filmes összeállítást készítsünk, amit évek múlva is szívesen visszanéztek. Filmes eszközöket használunk, és történetmesélő szerkesztést, hogy a film egyedi legyen és rólatok szóljon. Fontos megjegyezni, hogy a hagyományos videókészítés helyett modern stílusban dolgozunk. Az általunk készített film 6-15 perces, a szertartások és a pohárköszöntők alkalmával elhangzó, rólatok szóló részeket eredeti hanggal megőrizzük, ez adja meg a film vázát, és e köré épül a nap többi emlékezetes, vicces vagy épp megható része.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?
Akiknek fontos a képminőség, és a történetmesélő szerkesztés, de nem szeretnéd, ha esküvőd jobban hasonlítana egy filmforgatáshoz, mint egy érzelmekkel teli esküvőhöz, melyet családtagjaiddal szeretnél átélni. Azoknak ajánljuk, akik úgy érzik egy pörgős filmet szeretnének, melyet büszkén mutogatnak ismerősöknek, családtagoknak, és ők is számtalanszor előveszik, hogy újraéljék ezt a csodálatos napot.

Mit kérhetsz tőlünk?

Ha Ti is olyan esküvői filmre vágyok, mely valóban rólatok szól, amit évente többször is szívesen visszanéztek, amit büszkén mutattok meg családtagjaitoknak, barátaitoknak, akkor látogassatok meg Minket irodánkban ahol egy kötetlen beszélgetés alkalmával, egy forró csoki vagy kávé mellett meghallgatjuk milyen esküvőt álmodtatok meg, mi a legfontosabb számotokra, és mi hogyan tudjuk filmre vinni.  – További információkért, csomagjainkért és árainkért kattints ide! 

Mit gondolnak párjaink rólunk?

“Minden egyes másodpercen a gyönyörű filmünknek erezhető, h mekkora odaadassál és szeretettel végzitek a munkátokat! Nélkületek a videó nem adna vissza azt a sok érzelmet, ami aznap áthatotta a légkört! Fantasztikusak vagytok! Ereztük, h beilleszkedtetek a társaságba, s eggyé váltatok a násznéppel és velünk! Igazan és szívből őszintén köszönjük, h velünk ünnepeltetek és megörökítettetek ezt az egyedülálló napot! 😍”  Nóri és Mathis

 

Technikáról

A fényképezőgép az fényképezésre való. Vagy mégsem?

6DAz elmúlt pár évben az esküvői videó is átalakult, amit már nem is videónak, hanem FILM-nek hívunk. Az új stílus képviselői nem készítenek több órás felvételeket, ahol a templomban az igehirdetést úgy is csak átpörgetnénk, vagy a 15 perces gratulációt, stb.  Ehelyett arra összpontosítanak, hogy egy csodálatos “filmszerű” anyagot alkossanak, amit évek múlva is szívesen visszanéztek. Filmes eszközöket használnak, és történetmesélő szerkesztést.
Kattints ide, és nézd meg filmes munkáinkat!

Hogy mik azok a filmes eszközök?

1.) A DSLR fényképezőgépek filmes funkciója új dimenziót nyitott a videoklip és reklámfilmeket készítők világában, és hamar megfertőzte az esküvői videósokat is, akik cinematográfusokká nőtték ki magukat. A gép egyik nagy titka a cserélhető objektívek, amikkel különböző hatásokat lehet elérni. Az egyik legszembetűnőbb a kis mélységélesség (ami által fő témánk éles, és minden más gyönyörűen elmosódik a háttérben)

2.) A kis mélységélesség a játékfilmekből már teljesen megszokott, és a különböző objektívekkel könnyedén alkalmazható a ti nagy napotokon is. A felvétel is sokkal szebb, illetve a figyelem is könnyebben irányítható, ha csak egy meghatározott dolog éles a felvételen, és a hátteret gyönyörűen elmossuk. Ez a funkció teszi lehetővé az átélezéseket is, vagyis egy adott tárgyról – mondjuk egy gyertyáról – átvisszük az élességet a mögötte lévő részre – mondjuk  a menyasszony arcára.

3.) Kamera mozgató eszközök. A filmekben már megszoktuk, hogy a kép szinte folyton mozog, és ez nem az operatőr remegő kezét jelenti, hanem egyenletes, irányított mozgást. Ezen eszközök használata hely és időigényes, viszont a hatásuk látványos.
a.) Slider – függőleges irányú mozgást tesz lehetővé, amit nagyszerűen tudunk használni a különböző részletek – ruha, gyűrű, dekoráció – megörökítésénél, a beállított fotók készítésénél, illetve a templomban ha megfelelő számú operatőr dolgozik a nagy napotokon – hisz amíg a sliderrel bíbelődik könnyen lemaradhat egy-egy fontos pillanatról.
IMG_484968b.) Ronin – ez az eszköz felszabadítja a kamerát, és lehetővé teszi, hogy az operatőr veletek mozoghasson anélkül, hogy remegő, nézhetetlen képeket alkosson. Gyönyörű felvételeket lehet készíteni vele, de ügyelni kell rá, nehogy átessünk a ló túloldalára, és a néző elszédüljön a folyton ide-oda mozgó kamerától. A legpraktikusabb ha a beállított fotózáson, a bevonuláson, illetve a táncoknál használjuk.

c.) Drón – napjainkra nagyon divatossá vált a drón, mely egy kis helikopter, amivel légifelvételeket készíthetünk. Egy mély zümmögő hangja van, így mi az eszköz használatát nem javasoljuk a szertartás alatt – viszont kitűnő a helyszín megörökítésére, vagy épp a külön napi kreatívon egy egy különleges felvétel elkészítésére.
Olvasd el a drónról szóló blogbejegyzésünket!