• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Alice és Mikey – magyar-angol esküvője

Már nagyon vártuk Alice és Mikey esküvőjét… tudtuk, hogy egy igazán különleges nap részeseivé válhatunk. Nem csak azért, mert különböző kultúrák találkozásáról volt szó, hanem mert a hosszú levelezések alatt és a személyes találkozó alkalmával alaposan megismerhettük őket, hogy milyen kedvesek, nyitottak és persze, hogy igazán szeretik egymást!

János Mikey-val, Ricsivel (Mikey tanújával, és Attilával a Pictorial fotó férfi tagjával a Marriott Hotel egyik gyönyörű szobájában készülődtek, ahonnan az ablakból pont ráláttak a Várra – Budapest egyik jellegzetességére, ami különösen egy nemzeti esküvőnél nem maradhat ki az esküvői filmből.
Addig mi lányok Budán, a Szabó Imre szalonban készülődtünk, ahol elkészült a gyönyörű menyasszonyi frizura, a smink, és felvettük a nélkülözhetetlen, hófehér ruhát, majd irány a vár, ahol először pillantották meg egymást! =) A hatás elmaradhatatlan volt. Bár már 10 éve vannak együtt, és biztos vagyok benne, hogy Mikey számtalanszor látta már szebbnél szebb ruhába, de mégis most teljesen meghatódott! :)

A polgári szertartásra a Duna Palotában került sor, ahol Mikey apukája, aki színész, egy Shakespeare szonettet adott elő =) lenyűgöző volt!

A vacsora színhelyéül a Marriott Hotel adott otthon, ahol finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattunk végig, majd következett az óriási nagy buli! :)

Szeretnél többet megtudni munkánkról, illetve, hogy Nektek milyen filmet készítenénk?

Szeretnétek többet megtudni? Katt ide!

Íme az előzetes, melyet pár nappal az esküvő után készítettünk:

Nézzétek meg Dóriék Alicékról készített képeit, és feltétlenül látogassatok el weboldalukra! :)

angol-magyar esküvői film

angol-magyar esküvői film

angol-magyar esküvői film

angol-magyar esküvői film

angol-magyar esküvői film