• 06-20/970-33-06
  • info@dominostudio.hu

Adri és Andris // csütörtöki esküvő

Adri és Andris augusztus közepén egy csütörtöki napon mondták ki a boldogító igent, méghozzá egyik kedvenc helyszínünkön Vasadon a Nádas Pihenőparkban.

Egyszerűen gyönyörű volt minden, és ezen még a szemerkélő eső se fogott ki.
Csütörtök reggel érkeztünk Vasadra, hogy már a reggeli készülődéstől jelen legyünk. Adri sminkjét, egyik legkedvesebb sminkes kolléganőm: Szántó Bogi készítette. Adri kicsit izgult az időjárás miatt, hiszen augusztus ellenére nagyon borús napnak néztünk elébe, szó szerint lógott az eső lába, így a kreatívot nem is kockáztattuk meg és a péceli kastélyban tartottuk meg. Itt került sor a First look-ra is vagyis az első pillanatra mikor a fiatalok esküvői ruhában látják meg egymást! :) Adri szerette volna, ha Andris egy az egyben látja meg őt, de annyira izgult, hogy mikor Adrienn megszólította őt, sarkon fordult, és egyből hozzá rohant! Édesek voltak nagyon.

Nem bíztunk az időjárásban, így nem kockáztattuk meg a szabadtéri szertartást, de mi úgy gondoljuk, így sokkal jobb volt, szépek voltak a fények, gyönyörű volt a dekoráció, és a bulihoz hozott buborékfújó nagyon különlegessé tette a bevonulást, az első csókot, és a gratulációt! :) Ezt nem szabadott volna kihagyni…

Ezután már csak a felhőtlen kacagás, és táncok vártak ránk – hát így telt egy csütörtöki esküvő a Nádas Pihenőparkban, kedves kollégáimmal: Bogival, Dórival, Attilával és persze Viktorral.

Szeretnél többet megtudni munkánkról, illetve, hogy Nektek milyen filmet készítenénk?

Szeretnétek többet megtudni? Katt ide!

Fotó: Pictorial
Smink: Bogismink
Dj: Esküvő DJK
Torta: Horváth Cukrászda Maglód
Helyszín: Nádas Pihenőpark 

Nézzétek meg Dóriék Adriékról készített képeit, és feltétlenül látogassatok el weboldalukra! :)

Vasad esküvői film

Vasad esküvői film

Vasad esküvői film

Vasad esküvői film

Vasad esküvői film

Vasad esküvői film