Most rengeteg kérdés kavarog benned! Mi is az az esküvői film? Miért jó nektek, ha videó helyett filmet kértek? Hogyan zajlik a megrendelés? Mit kaptok cserébe? Mit fogunk csinálni a nagy napon? Mikorra készül el a film? Mennyibe kerül?

Akkor nézzük szép sorjában a kérdéseket:

Mi az az esküvői film?
Az elmúlt évek során ketté vált az esküvői videó és az esküvői film! Gyermekkoromban én is részt vettem egy két esküvőn, ahol egy bácsi egy “vállról indítható rakétával” egész nap a pár körül rohangált, majd hónapok múlva kaptunk egy VHS kazettát (később DVD-t), amin 4-6 órányi anyag volt, hogy valóban újraéljük az esküvőt a vendégek 20 perces szállingózásától kezdve egészen a vacsora alatti tányércsörömpölésig. E miatt nem is csodálom, hogy a párok gondolkodásában az alakult ki, hogy “csak esküvői fotót szeretnék, a videót úgy se nézzük meg”.
Azonban ma már egyre több tehetséges filmest találtok, akik kiaknázva a film művészi erejét 15-25 percben visszaadják nektek a nap hangulatát, olyan formában, hogy nem csak egyszer, de ezerszer is előveszitek majd, és ugyanolyan  büszkeséggel fogjátok mutogatni, mint a fotókat! :)

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?
Akiknek fontos a képminőség, és a történetmesélős szerkesztés, és nem szeretnék,hogy az esküvőjük egy filmforgatáshoz hasonlítson  (3-5 operatőrrel, drónnal, daruval, melyek minden fényképen rajta lesznek, és óhatatlanul is zavarja a vendégeket)  Azoknak ajánljuk, akik úgy érzik egy pörgős filmet szeretnének, melyet büszkén mutogatnak ismerősöknek, családtagoknak, és ők is számtalanszor előveszik, hogy újraéljék ezt a csodálatos napot.

Mi kerül átadásra?

Hogyan zajlik a megrendelés?
Gyertek el irodánkba, ahol egy forró csoki, vagy latte mellett személyesen is megismerkedünk, és átbeszélhetjük tervezett esküvőtöket. Elmondjuk azokat az apró részleteket, amitől még szebbé tehetitek majd esküvői filmeteket. Amennyiben munkánk elnyerte tetszéseteket,  megkötjük a szerződést, és 80.000 Ft foglalót kérünk el.

Munkáinkra 100%-os garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy amint elkészült a vágás, a film egy logózott példányát interneten keresztül elküldjük számotokra, hogy biztosak lehessetek abban, valóban olyan emléket készítettünk számotokra amit ígértünk!

“Hat mit is mondjak?! A legszebb esküvői film amit valaha is láttam!!!!!!!!!!!!! Elkezdtük nézni Zoltánnal és mondanom sem kell végig könnyeztük az egészet. Aztán újra néztük, és ismét néztük. Nem tudtuk szinte abbahagyni a gyönyörködést.
A film gyönyörű! Fantasztikusan van megszerkesztve, a felvételek gyönyörűek a zene is teli találat és a legfontosabb hogy visszaadja az egész esküvő hangulatát. Mennyit izzadtunk a kreatív alatt, de maximálisan megérte, mert csodát műveltetek. MŰVÉSZI MUNKA, amiért nagyon halasak vagyunk és nagyon köszönjük. 
Ma már újra néztem és olyan boldog vagyok vele, hogy el sem tudom mondani!!! THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!”

Bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal az info@dominostudio.hu e-mail címen, vagy a 06-20/970-33-06-os telefonszámon!

Várjuk mielőbbi megkereséseteket!     Mónika és János